Sjećanje na voljene

Posjeta mezaru naše drage kolegice Amne Pašić Krečar. Danas, 10.01.2023. smo obišli njen mezar i položili cvijeće. 

ZAGREB KIDS WINTER TROPHY 2023

Proteklog vikenda, u periodu od 15. do 17. decembra 2023. godine u Zagrebu, održan je tradicionalni međunarodni dječiji malonogometni turnir „Zagreb kids winter trophy 2023“. Na turniru su nastupile 132 ekipe sa preko 1300 mladih nogometaša iz Austrije, Mađarske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i domaćina Hrvatske. 
U kategoriji 2013. godišta naši učenici Leis Merzić, učenik V-2 odjeljenja i Benjamin Mujan, učenik V-1 odjeljenja su zajedno sa svojim timom ŠF Bambinosi, bez ijednog poraza, osvojili PRVO mjesto na turniru. Čestitamo našim učenicima Leisu i Benjaminu na ostvarenim uspjesima i zapaženim rezultatima.

PRVO MJESTO NA TURNIRU !!?!

Posjeta kinu

U srijedu, 13.12.2023. godine učenici i učenice tri odjeljenja petog razreda u pratnji svojih razrednika/ca  posjetili su kino Cineplexx.  Uživali su u druženju i gledanju animiranog muzičkog filma „Želja“ u produkciji “Walt Disney Animation Studios”.

Posjeta kino Cineplexx

Unaprijeđenje digitalnih vještina

Dragi učenici i poštovani roditelji naše škole,

S ponosom najavljujemo realizaciju iznimno važnog projekta u našoj školi koji će unaprijediti digitalne vještine učenika IX razreda i njihovih roditelja. Ovaj projekt predstavlja ključnu inicijativu u cilju osiguranja bolje budućnosti za naše mlade generacije i osposobljavanja naših građana za sve izazove digitalnog doba. Cilj projekta “Unaprijeđenje digitalnih vještina” je omogućiti učenicima IX razreda osnovnih škola i njihovim roditeljima sticanje potrebnih digitalnih kompetencija koje su od suštinskog značaja u današnjem svijetu. Kroz ovaj projekt želimo potaknuti učenike da postanu samostalni i sigurni korisnici digitalnih tehnologija te podržati roditelje u razumijevanju i praćenju digitalnog svijeta svoje djece.

Učenici IX razreda

Edukacijske radionice za učenike: Organizirat ćemo niz radionica za učenike IX razreda kako bismo im pružili osnovna znanja o digitalnoj sigurnosti, upotrebi interneta i digitalnim alatima za učenje.

Roditelji učenika IX razreda

Predavanja i radionice za roditelje: Roditelji su ključni u podržavanju i usmjeravanju svoje
djece u digitalnom svijetu. Stoga ćemo organizirati seriju radionica za roditelje kako bismo ih
informirali o online sigurnosti, praćenju dječjih aktivnosti na internetu i komunikaciji s djecom
o digitalnom svijetu.

Konsultacije sa nastavnicima

U nastavku možete preuzeti tabelu konsultacije nastavnika – JU OŠ “Nafija Sarajlić”

interview, job, icon-1018333.jpg

Dragi učenici, roditelji i nastavnici - DOBRO NAM DOŠLI !

Sretan početak školske godine

U petak 01. septembra/rujna 2023. godine počinje nova školska godina. U nastavku je prikazana satnica za predmetnu i razrednu nastavu. 

Svečani prijem prvačića je u 14:00 h

Učenici od II do IV razreda

Satnica: 8:00 do 9:30 h

Učenici od V do IX razreda

Satnica: 10:00 do 11:30 h

Scroll to Top